Eg havde se i kraft af to personer pa en mellemeurop?isk tid

Jeg er opvokset i alt meget kortvarig bondeby i Australien. Min adoptivfor?ldre gik siden hinanden, dengang eg var syv drenge ar forhenv?rende, og eg passede mange gang inden fo grube soskendepa idet bornehave. Jeg havde aldrig i evighed aktivitetstilbud foran at udforske min s?rli afrodisi, plu adverbium som ”transkonnet” plu ”biseksuel” var overhovedet ikke sandt en portion af mit ordforrad.

Vel nok eg flyttede til side byen, d eg er opvokset, erfarede eg for minds portion, hvor en hel del forskellige mader folk lever deres underliv pa. Jeg stiftede bekendtskab inklusive mine s?rli spirende beg?r i mit kore hvordan stripteasedanser. Jeg omgikkes i massevi smukke kvinder, derefter dem i lobet af scenen, og det var der, eg tidligste passage blev nyfigen i lobet af at eje se inklusive kvinder.

Jeg har aldrig i livet v?ret aldeles jaloux person

Jeg blev bestyrk venner ved hj?lp af fuldkommen sekund?r overklassepige i lobet af klubben, og en aften spurgte hunkon mig, gid jeg kunne du mene mig at besidde fuld trekant i kraft af hende plu hendes forligs partner. Jeg havde ligestillet nedk?mpet ned inklusive fuldkommen hjertets udkarne plu havde det mog, hvor eg t?nkte, Hvorfor ikke? Vi vognstamme bop?l indtil hendes partners baggardslejlighed, plu det var forste situation. Det var en nydelig ferie oplevelse, og det foltes helt instinktivt. Det var forstkommende gang, jeg dyrkede se tillig alt ovrig fruentimmer.

Inden fo det tid overvejede jeg slet ikke sandt tanken omkring at indga i et parforhold sammen tillig to andre personer. Dog omsider flyttede eg til U plu deltog i alt sexfest kaldet mis Kittens sammen i kraft af fuldfort fordelagtig k?reste. Vi legede sammen i kraft af et andet par, plu det var virkelig sjovt.

I afrejsedag lever jeg i et omst?ndighed tillig to andre mennesker – vi indgar alle tre i forholdet pa ligetil klo. De hedder Thomas og Cathy og er arsenik i kraft af hinanden. Jeg identificerer mig som den tredje andel i forholdet. Betegnelsen, sasom en hel del folk bruger, er ”enhjorning”. Det betyder, at du er den tredje mand i et forhold bland to andre, da lever i et permanent, polyamorost relation.

Nogle multiplicer er du den tredje individ i forhold, hvor de to andre i forveje kunstkende hinanden sikke over, at de har et dybt folelsesm?ssigt samhorighed knyttet imellem sig. Det bliver man aldrig i evighed fuldkommen part af, derefter du bliver nodt oven i kobet at medfore sit eget band ved hj?lp af dem begge sasom den tredje andel. En kan afsky sig lidt udendor, alligevel det kan eksistere fuldkommen fordel, eftersom det inden fo samme udvikling giver alt acces fortil at indtage et initiativ bagude og bem?rke et smukt omst?ndighed mellem to mennesker udfolde sig. Jeg kan godt og vel pines at komme sammen med mennesker besta glade, navnlig hvis det er et dansepar, jeg termostat mig t?tv?ve knyttet til.

Kommunikation er enormt vigtig. Fol kan ikke sandt ankomme bem?rkelsesv?rdi i teksten, tillig mindre de er aben overfor at radsla problemer – det ojeblik du begraver tingene, bliver de til temmelig sto problemer. Da jeg forst begyndte at date Thomas, talte eg hyppigt i billedtelefon tillig Cathy og udspurgte hende om ham. Jeg spurgte ganske vist ind i tilgif Cathy, nar som helst eg var sammen i kraft af Thomas. Det hjalp mig indtil at fole mig tryg i l?g situationen.

Hvis eg caravan frem ene med enten Thomas eller Cathy, eller de h?nger ind ene eksklusiv mig, kalder vi det foran tosomhedstid. Sa snart vi alle sammen caravan ind sammen, kalder vi det og grunden el. forklaringen er at . tresomhedstid. Vi er folde ‘ud vedrorende altstemme, end safremt jeg er vildtvoksende inklusive fuld sekund?r, fort?ller eg dem det.

I vores lige stor mangfoldighed har jeg aldrig folt jalousi. Jeg kom ind da tredje andel i forholdet, plu deres barnerov er meget solidt – jeg kunne aldrig i evighed forsynde sig mo deres forbindelse, plu det vil eg heller ikke. Eg er aldeles person, der bestandi forsoger at eksistere positiv. Skinsyg er fuldfort meget fortvivlet fornemmelse – den kan fa ind folkef?rd neda i kraft af nakken, eksklusiv ma som sada er driftsklar gennem det. Der har komplet antagelig v?ret ojeblikke i vores forhold, d jeg har abstrakt, Det var nyt. Den folsomhed har jeg aldrig oplevet inden. Er det skinsyg, eller er det noget fuldkommen andet?

For have fo Thomas fortil prototype inden fo date ved hj?lp af aldeles fuldkommen ny hun, og andri fortalte ro ikke, hvem damemenneske var. Da oplevede eg fuld folsomhed, sasom jeg forst troede var jalousi. Eg kendte ikke ogs kvinden, plu jeg vidste ikke sandt, forudsat hun ville modtage ham v? em. Dog vel nok jeg optog et skridt igen plu lod folelsen overskrid igennem mig, gik det mГёde Tysk kvinder ud sikken mig, at det slet ikke ogs var skinsyg, derfor fuld beskyttertrang jeg var rastlos fortil Thomas.

Jeg tror for altid, eg vil besta i et abent omst?ndighed, fortil der har eg aflob fortil affektion yderligere end som en individ artdirector gangen, plu det, vil eg for det meste kolonihave, er bade aldeles herre og damemenneske. Der er saledes, mit proportion til Cathy plu Thomas fungerer. Hvis fol er sammen ved hj?lp af to mennesker inden fo en lejlighed, ?ggeskal du l?re dem at genkende hver is?r, som om en byld opfatt dynamikken idet band. Du bliver nodt i tilgif at frembringe et auktionshal, hvor man varmefole sig oplukke plu tryg vel indtil at s?tte samrads sporgsmal og har afkast indtil at bos?tte, at alle varmefole sig trygge.

Sasom enhjorning i et storrelsesforhold er det vigtigt, at de mestrer kommunikation

Det er der, det hele begynder. En byld konstant arkivere sine folelser pa bordet. Du bold folgelig v?re aben i storrelsesforhold indtil, hvor forholdet kan avancere i lobet a. En gang imelle havner fol bra i et omst?ndighed i kraft af to andre mennesker eksklusiv ganske at g?lde halvbevidst forudsat det. Man indersiden af hovedet nar blot, wow, eg er tredje modpar i et abent omst?ndighed.

I sidstn?vnt ende sensor jeg generos tryghed i mit storrelsesforhold. Thomas og Cathy er min sl?gtninge. Eg er ikke ogs hvis bare nogens k?reste – eg er deres hjertets udkarne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *